mojo.nu

Intensivkurs Snöskoterförarbevis.

Hej och välkommen till vår sida om skoterförarbeviskurser i Hemavan. Nu står en ny skotersäsong för dörren. Om du önskar ett förarbevis inför säsongen så tror vi att du kommit rätt. Vi erbjuder intensivkurser  som går över en helg.

Det finns många anordnare av förarbeviskurser för snöskoter. Vi tror dock att om du väljer vår kurs så får du mer för pengarna. Visserligen är vi lite dyrare än en del andra men du får vad du betalar för heter det.

Förutom de vanliga obligatoriska delarna av för skoterförarbevis har vi även lagt in utökade delar av vissa ämnen. Det gäller tex första hjälpen, karta och kompass samt snö och lavin. Dessa delar får man i begränsad skala på andra kurser medan vi valt att göra tvärt om. Vi vill att du som går kursen hos oss skall ha så mycket kunskap som möjligt på dessa områden innan du lämnar oss. Vi använder instruktörer från bla Fjällräddningen på dessa områden. Här är lite av mervärdet på våra kurser.

Här nedan kan du hitta det mesta av den information som du behöver inför en kurs.

Har du ytterliggare frågor är du välkommen att kontakta oss.

Nästa kurs är planerad till januari 2015. Efter denna kurs kommer vi att anordna ungefär en kurs varje månad under vintern.

 

Välkommen.

mvh. Mojo, Hemavan